ANASAYFA  |  ÖNERİ VE ŞİKAYET  |  İLETİŞİM

BİYOGRAFİ HABERLER MAKALELER GİYOTİN HAVUZU İLETİŞİM
İYİ GÜNLER | HÜSEYİN SUNGUR | Resmi Web Sitesi
  KADROMUZ
 
İYİ GÜNLER

YOLDAŞLAR

suriyeliler , BEKKİ İKALA HANIM cinayeti

Ve canım yurdum üzerine 

şahsen ülkemin esenliği
mutluluğu
akıl ve ruh sağlığı

her şeyden önce gelir.

Parantez açalım ve soralım evvelâ...

MERSİN'de muhtemelen 300 000 kadar "" suriyeli" var. Bunlar, bu insanlar, HAlep için "" gıçını" yırtanlar kadar , gıçlarını yırtıyooo lar mı?????

VALİ --- belediye başkanı da var bu şeeerde , deee mi?
Evet vaaaaa...

Çokoprens almaaaa mı gettileee di???

kapa parantez....

Şimdi aşağıda madde madde olan yazımcıklar(*) benim değil. Çok iyi bildiğim bir VEB alanından derledim...
(*) paragraf yerine YAZIMCIK desek , ne dersiniz?

ALINTILADILADIKLARIMA harfiyyen de katılıyorum,Konu ne mi?

Elbette BEKİ İKALA ve ölümü!

1- her şey bitmişti, bir melekler kalmıştı piyasada ticareti yapılacak, bu ablamız yaptı, tam oldu. melek kartlarıymış, melek koçluğuymuş... iyi ekmeğini yiyorlar. benim esas anlamadığım bunların peşinden giden, kitaplarına bilmem kaçıncı baskıyı yaptıranlar. manevi bi boşluk hissediyorsan din üzerine kafa yor, tasavvuf ve felsefe kitapları karıştır... bir dolu külliyat var okunacak feyiz alınacak. bunca zenginlik bir kenarda dururken meleklerle yaşamak seminerlerine gidip beki hanımın öğretilerinden niye fayda bekler modern insan, anlamıyorum.
bilhassa birincil hedef kitle olan caddebostan teyzelerinden ricam, böyle pozitif enerji teyzelere prim vermeyin gözünüzü seveyim. hayır, onlar çok sakinler pek güleçler de, ben bu işin ticareti büyüdükçe sinirleniyorum.

2- kitabına bir gözattıktan sonra "dümbeleklerle yaşamak" isminde bir kitap yazmaya karar vermeme vesile olan "kitle"sel gelişimci. ne de olsa dümbelekler her an yanımızda her yerde!

3- bu tiplere dalga geçiyoruz ama parayı götürüyorlar. bizim bir komşu kitabını almış ya bu kadının ya da bunun tarzında biri, kasetleri falan var ve açıyorlar dinliyorlar. evde ışıkları kapamışlar bir ayinler falan yapıyorlar. lan jandarma basıcak evi arada bizi de alıcaklar içeri. melekler üzerinden ticaret yapılıyor resmen. salak olan biziz. para kazanmak bu kadar basitken bu işlere girmediğimiz için.

4- melegleriniz var sizi dinliyolar, sizi istiyolar, işlerinizi onlara havale edin yapsınlar, arada önünüze tüy atarlar, yola bozuk para koyarlar. demek ki size işaret bırakmışlar. ben denedim %100 çalışıyor" tadında çok orijinal fikirleri olan abla. bahsettiği şeyin üstünde düşününce, "bir şeyi tüm teslimiyetinle istersen, evren sana onu verir; evrene yolladığın her enerji hayatına döner" şeklindeki felsefeden farklı olmadığını fark ettim. evreni enerjiyi ebesine kadar somutlaştırıp melek yapmış, "otopark meleği sayesinde her zaman arabanızı park edecek yer bulursunuz" falan diyor. ekmeği yenilesi konu gibi ama değil gibi. meleklerle iletşim kurmak adına kursa gidip para bayan insanlar var lan.

 

 

Not: BU yazı KAYSERİ patlatması, Rus elçi cinayeti, Zurih'te cami kurşunlanması, Berlin'de allahü ekberlerle NOEL pazarına girip, dokuz kişiyi öldürüp, tuvalete masturmasyon yapmaya koşanlardan önce yazılmıştır.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

    Bu Habere Henüz Yorum Yapılmamış..!



 
 HABERLER
 
EKSİK OLMAYIN YAŞIYORUM
12. BÖLÜM

Tarih : 19.04.2024
Devamı...
 
 
TUTUNAMAMAK
12. BÖLÜM

Tarih : 17.04.2024
Devamı...
 
 
 
 MAKALELER
 
BİR EMİNE ROMANI
İÇ DÜNYA ÖYKÜSÜ

Tarih : 10.01.2024
Devamı...
 
 
sonbahara merhaba
candan ve gönülden

Tarih : 14.10.2023
Devamı...
 
 
 
 GİYOTİN HAVUZU
 

2. BUYRUN
DEMEKKİ NEYMİŞ

Tarih : 27.02.2024 |
Devamı...

 

TUTUNAMAMAK
7. BÖLÜM

Tarih : 27.02.2024 |
Devamı...

 

TUTUNAMAMAK
6. BÖLÜM

Tarih : 26.02.2024 |
Devamı...

 

TUTUNAMAMAK
5. BÖLÜM

Tarih : 25.02.2024 |
Devamı...

 


 
 

 
 
ANASAYFA BİYOGRAFİ SIK KULLANILANLARA EKLE GİZLİLİK İLKELERİ İLETİŞİM


Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.

HÜSEYİN SUNGUR | Resmi Web Sitesi | huseyinsungur.com © Copyright 2015-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA