ANASAYFA  |  ÖNERİ VE ŞİKAYET  |  İLETİŞİM

BİYOGRAFİ HABERLER MAKALELER GİYOTİN HAVUZU İLETİŞİM
BULUNDUĞUMUZ YOL | HÜSEYİN SUNGUR | Resmi Web Sitesi
  KADROMUZ
 
BULUNDUĞUMUZ YOL

ANAYASALAR !!!

 

DANIŞTAY’ın , vakti zamanında , rahmetli İSMAİL CEM’in , TRT genel müdürlüğünden, başbakan DEMİREL tarafından alınışına yaptığı itirazı kabûl edip, İSMAİL CEM’in , görevine iadesi kararının gene DEMİREL tarafından , gözümüzün içine baka baka uygulanmadığını biliyoruz.

HUKUKA uymamak, bu anayasa, bu millete bir boy büyük geliyor demek gibi  az gelişmiş AKIL ürünleri, topraklarımızda yeni bir durum değil.  

ANLAMAK ve yine anlamak zorundayız ki, ÜLKEMİZ çift gerçekli , ŞİZOFRENİYE(*) yatkın bir toplumdur.ÇİFT gerçekçilik , en basit haliyle şu şekilde kaldırım lisanına eşitlenebilir:

Şahıs maça gider, en krıtik anda Allaha ,dine küfreder, akşam eve geldiğinde de , döner namazını kılar!!!

 Çevrenize iyi bakın,bu şekilde çok insan görürsünüz.GERÇEKTEN de çok ciddi ve ölümcül hatalar yaptırabilecek bir davranış bozukluğudur.

 

// (*)http://www.e-psikiyatri.com/kategori/sizofreni-teshis-tedavi//

Şu gerçeği açıkca bilip,kavramalıyız ki,varolan “”RTEKEPE”” iktidarının temel ve nihaî DESTURU, nişanı/hedefi,parlementer rejime verebilecekleri OPTİMAL (( ortalama ile en fazla arasında bir sevye )) can sıkıntısını vererek,buradan doğacak TOPLUMSAL yılgınlık boşluğuna GRİ psikolojik harp unsurlarını sürmektir.

Bu suretle , sahnelerimizin yeni yıldız efkârı umumiye ve hatta siyasi tarih uzmanı eminanımı , alkışlıyoruz da…

90 yıllık enkazı topladığı için elbette.

SANIRSIN ki TÜRKİYE CUMHURİYETİ,90 yıldır,afrikada sıkça görülen, AVCILIK-TOPLAYICILIKLA geçinen , AMORİ(!)-mau mau-veyahut da HUTU – TUTSİ kabileleri karışımı bir insan topluluğu.

DEMEKKİ bir toplumun nüfusunun ortalama %30u, gerektiğinde /istendiğinde uyurgeze olabiliyormuş.

Bunu unutmuyoruz.

O halde , bu “”enkazın” içinden , eminanım,nasıl olmuş da rengârenk  bir şekilde çıkagelmiş…

 

Biraz geçmişe dönüyoruz…

 

2002 Kasımı’nda , RTEKEPENİN iktidara gelmesi, yerbilim/jeoloji terimleriyle , beklenmedik fakat “” müdahaleli” sıkıştırılmış bir volkanik  patlamadır.

Bunu ciddiye alıyoruz.

Bugün bölgemizde cereyan eden / ettirilmekte olan kepazelik, TROÇKİ’nin(*) , 1939 sonu ve 40ların başında bildirdiği öngörüsüyle , denetimli,çok değişkenli,ani sıçramalı bir 3. DÜNYA savaşının,adeta bilgisayarlılaştırılmış oyun TAKLİDİ gibidir.

(*)  emperyalist savaş ve dünya proleter devrimi geçiş programı

20 Mayıs 1940…

TROÇKİ, yetmişbeş yıl önce,ABEDENİN , en büyük kapitalist ülke-güç olmasını , KÜRESEL hegemonya /başeğdirici olarak,Pazar ve siyasi sistem denetimi anlamında SAĞLAYAMASI halinde,muhtemel bir 3. DÜNYA savaşını çıkarabilecek  , SIRA DIŞI , siyasi bir VOLKANİK patlamanın tetiklenebileceğini öngörmüştü.

RTEKEPENİN iktidara sıçratılmasından,tastamam bir yıl önce,2001 sonbaharında, TROÇKİ’nin tarihini öngöremediği , ancak ABEDENİN dünya egemenliğine , tam anlamıyla abanabilmesi için gerekli gördüğü VOLKANİK sıçrama,olağandışı patlama, İKİZ kuleler ve PENTAGON saldırıları ile ETE kemiğe bürünerek, TROÇKİ’yi , maddi tarih anlamında TEYİD ETMİŞ oldu.

Dikkatli bir iz SÜRÜCÜ, ikiz kuleler-pentagon saldırısı, AFGANİSTAN işgali VE RETEKEPE iktidar sıçratılması arasında , ASİMETRİK bir ilişki görebilir.

BU “”GÖRME”,  bir “” RETEKEPE” muhalifi olarak , görmek istendiğinden dolayı,muhalif  aklımızın RETİNA tabakasına düşürttüğümüz bir OLAY-görüntüsü değildir.

BU görüntü, tamamen TROÇKİ’nin olağanüstü diyebileceğimiz , engin aklı selimi ile geliştirdiği TARİH tezine ilişkin ,”” TARİHİN, eşitsiz ve bileşik gelişme yasasına doğru hareket ettiği” görüşünün , 2000lerin başındaki  75 yıl sonundaki kanıtı olduğundan dolayıdır.

 

  1. Bölüm…


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

    Bu Habere Henüz Yorum Yapılmamış..!



 
 HABERLER
 
TUTUNAMAMAK
13. BÖLÜM

Tarih : 25.04.2024
Devamı...
 
 
EKSİK OLMAYIN YAŞIYORUM
13. BÖLÜM

Tarih : 20.04.2024
Devamı...
 
 
 
 MAKALELER
 
BİR EMİNE ROMANI
İÇ DÜNYA ÖYKÜSÜ

Tarih : 10.01.2024
Devamı...
 
 
sonbahara merhaba
candan ve gönülden

Tarih : 14.10.2023
Devamı...
 
 
 
 GİYOTİN HAVUZU
 

2. BUYRUN
DEMEKKİ NEYMİŞ

Tarih : 27.02.2024 |
Devamı...

 

TUTUNAMAMAK
7. BÖLÜM

Tarih : 27.02.2024 |
Devamı...

 

TUTUNAMAMAK
6. BÖLÜM

Tarih : 26.02.2024 |
Devamı...

 

TUTUNAMAMAK
5. BÖLÜM

Tarih : 25.02.2024 |
Devamı...

 


 
 

 
 
ANASAYFA BİYOGRAFİ SIK KULLANILANLARA EKLE GİZLİLİK İLKELERİ İLETİŞİM


Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.

HÜSEYİN SUNGUR | Resmi Web Sitesi | huseyinsungur.com © Copyright 2015-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA